Advertisement

Verstappen Hongarije / Ypvk A20gasngm / Het is in elk geval een race die max verstappen en zijn team red bull racing.

Verstappen Hongarije / Ypvk A20gasngm / Het is in elk geval een race die max verstappen en zijn team red bull racing.. Jos verstappen 3th @ hungarian grand prix 1994. De gp van hongarije wordt ook in 2021 verreden op de hungaroring. Wie zijn er gecrasht, wie racete fenomenaal en welke coureurs eindigden uiteindelijk op het podiu. Alle hoogtepunten van de race op het circuit van hongarije. Lewis hamilton reageert in hongarije bij sky sports en spreekt over de situatie met max verstappen.

De nederlander liep bij de start onherstelbare schade op door een fout van valtteri bottas en kwam zodoende niet verder dan de tiende stek. Jos verstappen 3th @ hungarian grand prix 1994. Ocon wint bizarre gp van hongarije, verstappen tiende na startcrash. Max verstappen kende een zeer teleurstellende grand prix van hongarije. Verstappen pakte vorig jaar zijn eerste pole ooit in hongarije.

Drmqf4j98wfwum
Drmqf4j98wfwum from cdn.racingnews365.com
Jos verstappen 3th @ hungarian grand prix 1994. Max verstappen eindigde de trainingsdag in hongarije op de de derde plaats achter valtteri bottas en lewis hamilton. De nederlander liep bij de start onherstelbare schade op door een fout van valtteri bottas en kwam zodoende niet verder dan de tiende stek. De lengte van het circuit is 4,4 kilometer en de snelste rondetijd die er ooit gereden is, is 1:16.627. Het moment met de media zal plaatsvinden op donderdag 29 juli aan het einde van de middag. Formule 1 / gp van hongarije nieuws. Lewis hamilton tekende voor de derde tijd en moest 0.167 toegeven op de. Ik word er gewoon weer af gekegeld door een mercedes formule 1 formule 1.

Jack rijdt mee met max in hongarije.

Lewis hamilton tekende voor de derde tijd en moest 0.167 toegeven op de. De gp van hongarije wordt ook in 2021 verreden op de hungaroring. Hamilton nieuwe leider na deceptie voor red bull Max verstappen baalde natuurlijk als een stekker na de grand prix van hongarije, waarin hij als tiende eindigde. Max verstappen startte vier grand prixs op rij vanaf pole position, maar moet zondag bij de gp van hongarije de eerste startplek weer eens aan lewis hamilton laten. Volledige startopstelling voor f1 grand prix van hongarije. Ocon wint bizarre gp van hongarije, verstappen tiende na startcrash; Verstappen verklaart achterstand op mercedes in hongarije. Dubbel gevoel bij ferrari na gp azerbeidzjan: De warmte gaat een rol spelen, zeker als er geen regen neer komt, want aangezien het circuit zich in een vallei bevindt, is het er ook nog. Max verstappen kende een zeer teleurstellende grand prix van hongarije. De lengte van het circuit is 4,4 kilometer en de snelste rondetijd die er ooit gereden is, is 1:16.627. Verstappen pakte vorig jaar zijn eerste pole ooit in hongarije.

Jos verstappen 3th @ hungarian grand prix 1994. Jack rijdt mee met max in hongarije. Lewis hamilton reageert in hongarije bij sky sports en spreekt over de situatie met max verstappen. Boordradio's gp hongarije | verstappen: Dit zal hij doen op een circuit waar veel fans aanwezig zullen.

5xdjghhwgvzelm
5xdjghhwgvzelm from sportnieuws.nl
Sebastian vettel kwam als tweede aan de finish. Tijdens de chaotische grand prix van hongarije werd er door de coureurs genoeg gepraat, geklaagd en gescholden over de boordradio. Hoe laat start de gp hongarije 2021? Max verstappen eindigde de trainingsdag in hongarije op de de derde plaats achter valtteri bottas en lewis hamilton. Max verstappen en lando norris zullen tijdens de persconferentie voorafgaand aan de grand prix van hongarije een duo vormen. De warmte gaat een rol spelen, zeker als er geen regen neer komt, want aangezien het circuit zich in een vallei bevindt, is het er ook nog. Lewis hamilton eindigde na een inhaalrace als derde. Alle hoogtepunten van de race op het circuit van hongarije.

'maat, wat de f*ck gebeurde daar?!'.

Max verstappen begon als vierde aan de grote prijs van hongarije en eindigde als vijfde. Vijf plaatsen gridstraf voor bottas na grove fout in gp hongarije; Het is de laatste race voor de zomerstop en de eerste race sinds de crash van max verstappen. Horner begrijpt onvrede verstappen en perez in hongarije. Christian horner heeft toegelicht waarom max verstappen niet te spreken was over de red bull in hongarije. Verstappen toont zijn respect aan hamilton. Jos verstappen 3th @ hungarian grand prix 1994. Het is in elk geval een race die max verstappen en zijn team red bull racing. Max verstappen zag al direct na de start zijn winstkansen in de hongaarse. De grand prix van hongarije in 2018 was er eentje waarin max verstappen de finish niet haalde. Volledige startopstelling voor f1 grand prix van hongarije. Sebastian vettel kwam als tweede aan de finish. Het is was nog even afwachten of het team de auto op tijd gemaakt kreeg, maar vlak voor het begin van de race heeft het team toch de stuurstang kunnen vervangen.

Internationale media over bottas, verstappen en ocon in hongarije. Ik word er gewoon weer af gekegeld door een mercedes formule 1 formule 1. Het besturen van zijn beschadigde rb16b noemde hij 'extreem moeilijk'. Verstappen kende een teleurstellende race in hongarije. Max verstappen startte vier grand prixs op rij vanaf pole position, maar moet zondag bij de gp van hongarije de eerste startplek weer eens aan lewis hamilton laten.

Zulhq6y Wzvpzm
Zulhq6y Wzvpzm from www.rtlnieuws.nl
Het besturen van zijn beschadigde rb16b noemde hij 'extreem moeilijk'. De nederlander stapte nog voordat de rb16b de garage in werd geduwd uit zijn auto, waaruit al op te maken viel dat hij verre van tevreden was met het geleverde materiaal. Het is was nog even afwachten of het team de auto op tijd gemaakt kreeg, maar vlak voor het begin van de race heeft het team toch de stuurstang kunnen vervangen. Max verstappen zag al direct na de start zijn winstkansen in de hongaarse grand prix om zeep worden geholpen door valtteri bottas. Check onze website en social med. Max verstappen heeft de snelste tijd neergezet tijdens de eerste vrije training voor de grand prix van hongarije. Vijf plaatsen gridstraf voor bottas na grove fout in gp hongarije; Max verstappen baalde natuurlijk als een stekker na de grand prix van hongarije, waarin hij als tiende eindigde.

Lewis hamilton tekende voor de derde tijd en moest 0.167 toegeven op de.

Het is was nog even afwachten of het team de auto op tijd gemaakt kreeg, maar vlak voor het begin van de race heeft het team toch de stuurstang kunnen vervangen. Veel heeft max verstappen er niet aan gehad, maar red bull racing kan zich na de grand prix van hongarije in ieder geval troosten met het feit dat het team op de hungaroring de snelste pitstop van het jaar heeft uitgevoerd. Hoe laat start de gp hongarije 2021? Jack rijdt mee met max in hongarije. Komend weekend wordt in hongarije de eerste helft van het seizoen afgerond. Sebastian vettel kwam als tweede aan de finish. Ocon wint bizarre gp van hongarije, verstappen tiende na startcrash. Max verstappen zag al direct na de start zijn winstkansen in de hongaarse grand prix om zeep worden geholpen door valtteri bottas. De nederlander zal in hongarije uit zijn op sportieve revanche. De limburger reed een tijd van 1:17.555 en is daarmee nipt sneller dan valtteri bottas en lewis hamilton.valtteri bottas noteert zijn snelste tijd op de harde band, terwijl verstappen op de zachtste compound naar zijn snelste tijd reed. Hamilton nieuwe leider na deceptie voor red bull Max verstappen is zondag tweede geworden in de gp van hongarije. Max verstappen en lando norris zullen tijdens de persconferentie voorafgaand aan de grand prix van hongarije een duo vormen.

Posting Komentar

0 Komentar